Thuiszorg

Met een steeds ouder worden bevolking in ons land, is er meer nood aan hulpmiddelen om zo lang mogelijk comfortabel thuis te kunnen wonen. Uw apotheker begeleidt u graag met deskundig advies bij de aankoop o f veuur van mobiliteitsmiddelen. Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling voor het riziv na aankoop van een mobiliteitsmiddel helpen wij u graag verder met de nodige administratie.

Aankoop of verhuur van aerosol toestel

Een aƫrosoltoestel vernevelt het geneesmiddel in kleine deeltjes. Belangrijk voor de werking is de grootte van die deeltjes. Te kleine of te grote deeltjes geraken niet diep in de longen en missen hun doel. Daarom is het van groot belang dat uw een gekwalificeerd toestel gebruikt. Dit zal de genezing van u of uw kind versnellen.

Incontinentiemateriaal

Tena heeft een uitgebreid gamma voor urineverlies, gaande van een paar druppels, enkele scheuten of totaal urineverlies. Vraag ons even naar een discreet moment om samen te bekijken met welk product u het best geholpen bent.

Krukken - Rolstoel

U kan bij ons terecht voor huur of aankoop van een paar krukken of een rolstoel. Contacteer ons voor meer informatie.

Rollator

Vraag aan uw arts of u in aanmerking komt voor terugbetaling van een rollator. De arts vult het document “Bijlage 19” in. Wij maken voor u een afspraak aan huis met een erkend bandagist die u verder helpt met de keuze van de rollator en met de administratieve formaliteiten voor de terugbetaling.

Bloeddrukmeter

Betrouwbare toestellen om thuis in alle comfort uw bloeddruk te meten. Na aankoop van een bloeddruktoestel in onze apotheek begeleiden wij u bij uw eerste bloeddrukmeting. Ook wordt er een uitgebreide garantie gegeven op het aangekochte toestel.

 

Apotheek De Jonghe
Stationsstraat 27
2830 Willebroek

Tel: 03/860 19 60

info@apotheekdejonghe.be

Openingsuren
Maandag - vrijdag:
8u30 - 12u30 en 13u30 - 18u30
Zaterdag:
9u – 12u30
Zondag: gesloten